00
days
:
00
hours
:
00
minutes
:
00
seconds

WORKSHOP LIVE GRATUIT

Secretele unei conexiuni profunde: Comunicarea și vindecarea rănilor de atașament

Când are loc?

Luni, 5. 02. 2024

Ora 20.00, Zoom

  We respect your privacy. Unsubscribe at any time.

  Participă LIVE la WORKSHOP și:

  • Vei învăța să recunoști și să înțelegi diferitele tipuri de răni de atașament și impactul lor asupra relațiilor tale, deschizând calea spre o comunicare mai profundă și autentică.
  • Înțelegi cum stilurile tale personale de atașament influențează modul în care interacționezi cu partenerul tău, oferindu-ți cheia pentru a deschide noi căi de conexiune și înțelegere.
  • Înveți tehnici de comunicare care sunt sensibile la nevoile individuale, bazate pe empatie și ascultare activă, pentru a construi o bază solidă de încredere și înțelegere reciprocă.
  • Afli cum să construiești și să menții relații sănătoase,chiar și în prezența provocărilor legate de stilurile de atașament, prin stabilirea granițelor sănătoase și gestionarea conflictelor.
  • Îți arăt cum să aplici aceste cunoștințe în viața de zi cu zi, pentru a transforma relațiile actuale și a cultiva o mai mare intimitate și conexiune în cuplu.

  DE CE E IMPORTANT SĂ ȘTII SECRETELE UNEI CONEXIUNI PROFUNDE?

  Subiectul acestui webinar, "Secretele unei conexiuni profunde: Comunicarea și Vindecarea Rănilor de Atașament", este esențial pentru oricine dorește să îmbunătățească calitatea relațiilor personale.

  Vă voi oferi instrumentele necesare pentru a identifica și a înțelege propriile modele de atașament, ceea ce vă va permite să abordați și să rezolvați problemele de comunicare care pot apărea în relațiile voastre.

  Astfel, veți putea construi legături mai puternice, mai sănătoase și mai satisfăcătoare cu cei din jur.

  Pe măsură ce veți învăța să aplicati tehnicile de comunicare adaptate nevoilor individuale, veți descoperi modalități de a vă exprima mai eficient și de a vă conecta la un nivel mai profund cu partenerul.

  Acest proces nu numai că va facilita o mai bună înțelegere și empatie între parteneri, dar va ajuta și la construirea unei baze solide de încredere și sprijin reciproc.

  Înțelegerea și aplicarea acestor cunoștințe în relația voastră poate reduce conflictul, poate crește intimitatea și poate duce la o relație mai împlinită.

  Acest webinar nu este doar despre îmbunătățirea relațiilor romantice, ci și despre promovarea creșterii personale și a bunăstării generale.

  Cunoașterea și vindecarea rănilor de atașament vă vor ajuta să vă confruntați cu provocările vieții cu mai multă încredere și reziliență.

  E obligatoriu să participi la acest Webinar dacă...

  • Dacă simți că relația ta de cuplu este afectată de probleme de comunicare - Dacă te confrunți frecvent cu neînțelegeri, conflicte nerezolvate sau dacă simți că nu ești înțeles(ă) de partenerul tău, acest webinar îți va oferi uneltele necesare pentru a îmbunătăți modul în care comunici și pentru a construi o legătură mai puternică și mai sănătoasă.
  • Dacă ești curios(ă) să înțelegi mai bine propriile tale modele de atașament - Acest webinar este esențial pentru tine dacă vrei să explorezi cum stilurile tale de atașament influențează relațiile tale personale și cum acestea pot fi sursa unor dificultăți în interacțiunea cu ceilalți.
  • Dacă îți dorești să construiești relații mai profunde și mai împlinite: Indiferent dacă ești într-o relație de lungă durată sau te afli la începutul unei noi legături, acest webinar te va ghida în procesul de aprofundare a conexiunii și intimității cu partenerul tău, contribuind astfel la o relație mai bogată și mai satisfăcătoare.

  Iată ce spun clienții mei

  "Am ajuns la Alina într-un moment de impas în relația noastră.Terapia de cuplu a fost o revelație pentru noi. Nu doar că am învățat să gestionăm conflictul și să comunicăm mai eficient, dar am realizat și cât de profund afectează relația noastră cu familia și prietenii. E ca și cum am primit. un set de unelte pentru a construi relații sănătoase în toate aspectele vieții noastre."

  Radu

  "Alina ne-a iesit in cale exact atunci cand cautam solutia cea mai buna pentru a putea incepe terapia de cuplu. Ce nu stiam eu este ca terapia de cuplu ajuta nu doar cuplul, ci te ajuta si din punct de vedere al relationării cu restul familiei, cu oamenii din jur si ofera o pereche de ochelari prin care poti vedea lucrurile mai clar, intelegand treptat si ceea ce simt ceilalti. Vorba Alinei, nu doar pe tine te doare!”."

  Mihaela

  "Alina are capacitatea de a pune lumină în zonele întunecate ale relației noastre și să nu ofere instrumente practice pentru a construi relații sănătoase în jurul nostru. Am învățat să comunicăm într-un mod care a schimbat nu doar dinamica noastră, ci și relațiile cu cei din jur.

  Simona

  "Terapia de cuplu cu Alina nu doar că a adus echilibrul înapoi în relația noastră, dar ne-a deschis ochii și la modul în care ne conectăm cu ceilalți. E uimitor cum schimbările în cuplu pot avea un impact pozitiv asupra întregii noastre rețele. Alina aduce o perspectivă clară și practică în fiecare sesiune."

  Mircea

  Eu sunt Alina Blăgoi

  Sunt Alina Blăgoi, psiholog si psihoterapeut EFT.

  Cu experiența de peste 20 ani în domeniul psihoterapiei, ajut numeroase cupluri să-și exploreze dinamica relațională, să reconstruiască conexiuni emoționale mai profunde, mai armonioase și autentice.

  Împreună, navigăm prin provocări, consolidăm punctele forte, și descoperim modalități de a vă susține reciproc în călătoria voastră.

  Misiunea mea este ca relația voastră devine o oportunitate de creștere și evoluție personală, unde puteți construi împreună un fundament solid pentru un viitor plin de iubire și armonie.

  Ești gata să transformi relațiile tale și să experimentezi o conexiune mai profundă și mai împlinită cu partenerul tău?

  Participând la acest webinar, vei avea oportunitatea unică de a învăța cum să comunici mai eficient, cum să înțelegi și să vindeci rănile de atașament, și cum să construiești legături emoționale mai profunde.

  Aceasta nu este doar o șansă de a îmbunătăți modul în care interacționezi cu partenerul tău, ci și o călătorie spre autocunoaștere și creștere personală. Înveți să recunoști și să răspunzi nevoilor tale emoționale și ale partenerului tău, deschizând calea către o relație mai sănătoasă, mai echilibrată și mai împlinită.

  Vei învăța cum să creezi un mediu de încredere și respect reciproc, esențial pentru o relație durabilă și fericită.

  Fie că relația ta este deja puternică și dorești să o îmbunătățești, sau te confrunți cu anumite provocări, această experiență de învățare îți va oferi uneltele necesare pentru a transforma modul în care te conectezi cu partenerul tău.

  Ești pregătit să faci acest pas important și să te bucuri de toate beneficiile unei relații profund conectate?

  Ce pierzi dacă nu participi LIVE la WORKSHOP?

  • Metoda care transformă comunicarea: Vei pierde accesul la metode și tehnici speciale care sunt concepute să revoluționeze modul în care comunici în relații. Aceste abordări te ajută să treci de la interacțiuni superficiale sau tensionate la un dialog profund și autentic, care consolidează înțelegerea și apropierea în relațiile tale.
  • Sistemul ce te va ajuta să navighezi și să vindeci rănile de atașament: Lipsa participării înseamnă pierderea accesului la un sistem structurat și eficient, care te ghidează în identificarea și vindecarea rănilor de atașament. Această cunoaștere este vitală pentru a construi legături mai puternice și mai sănătoase cu partenerul tău.
  • Prin implicarea activă în timpul evenimentului live, poți adresa întrebări în direct și să primești clarificări imediat pe subiecte care te preocupă.
  • Insight-uri și sfaturi personalizate: Participând LIVE, ai ocazia să interacționezi direct cu expertul și să primești răspunsuri personalizate la întrebările tale. Lipsa acestei interacțiuni directe înseamnă pierderea unor perspective valoroase și sfaturi personalizate care ar putea aduce schimbări semnificative în relațiile tale.
  • Șansa de a experimenta exerciții și activități interactive.