RESURSĂ GRATUITĂ

Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

SUBTITLU

Înscrie-te gratuit la "Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!" și vei primi tot ce trebuie să știi pentru a avea o relație armonioasă și autentică.

Unde să iți trimit ghidul gratuit?

  • Când te înscrii, îți voi mai trimite e-mailuri ocazionale cu conținut/resurse/lecții suplimentare, totul gratuit - de la care te poți dezabona oricând

ACEST GHID GRATUIT ÎȚI VA ARĂTA CUM:

  • BENEFICIU 1

Învățarea limbajelor iubirii vă va ajuta să comunicați mai eficient, deschizând uși pentru dialog și înțelegere profundă.


  • BENEFICIU 2

Aplicarea limbajelor iubirii poate aduce un sentiment de siguranță și apreciere, contribuind astfel la creșterea Stimei de sine și încrederii în propriul cuplu.


  • BENEFICIU 3

Prin aplicarea limbajelor iubirii, vei experimenta o consolidare a conexiunii emoționale dintre tine și partenerul tău, construind astfel o legătură mai puternică și mai autentică.

"Am ajuns la Alina într-un moment de impas în relația noastră.Terapia de cuplu a fost o revelație pentru noi. Nu doar că am învățat să gestionăm conflictul și să comunicăm mai eficient, dar am realizat și cât de profund afectează relația noastră cu familia și prietenii. E ca și cum am primit. un set de unelte pentru a construi relații sănătoase în toate aspectele vieții noastre."

Radu P. (45 de ani)

CE SPUN ALȚII

"Alina are capacitatea de a pune lumină în zonele întunecate ale relației noastre și să nu ofere instrumente practice pentru a construi relații sănătoase în jurul nostru. Am învățat să comunicăm într-un mod care a schimbat nu doar dinamica noastră, ci și relațiile cu cei din jur.

Simona M. (35 de ani)

Eu sunt Alina

Sunt Alina Blăgoi, psiholog și psihoterapeut EFT.

Cu experiența mea de peste 20 ani în domeniul psihoterapiei, ajut numeroase cupluri să-și exploreze dinamica relațională, să reconstruiască conexiuni emoționale mai profunde, mai armonioase și autentice.

Misiunea mea este ca relația voastră să devină o oportunitate de creștere și evoluție personală, unde puteți construi împreună un fundament solid pentru un viitor plin de iubire și armonie.

DESCARCĂ ACUM "Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!" ȘI ÎNCEPE SĂ AI O RELAȚIE ARMONIOASĂ ȘI AUTENTICĂ.

© Copyright 2023 Cabinet Individual de Psihologie si Psihoterapie Blăgoi Alina Maria

. Toate drepturile sunt rezervate